Výhody toaletných stoličiek pre domácnosť

2021-06-08

1. Výškovo nastaviteľnétoaletná stoličkaje vhodný pre rôzne skupiny ľudí. Má jednoduchú a novú štruktúru, nízke výrobné náklady, pohodlné použitie a dobrý efekt. Môže byť nastavený do rôznych výšok pre ľudí rôznych výšok. Výškovo nastaviteľná toaleta podnožky obsahuje sedadlo stoličky a nastavovací pedál usporiadaný na sedadle stoličky a horná plocha sedadla stoličky je stupňovitá plocha.

2. Čím väčší je anorektálny uhol tvorený rektálnym svalom a konečníkom a čím rovnejší je konečník, tým plynulejší je pohyb čriev. Pri sedení je anorektálny uhol asi 80 až 90 stupňov a pri drepe môže anorektálny uhol dosiahnuť 100 až 110 stupňov. Okrem toho je brušný tlak pri podrepe vysoký, čo môže podporovať vyprázdňovanie, atoaletná stolička pre domácnosťmôže nám pomôcť zvýšiť brušný tlak. Najmä u ľudí s kardiovaskulárnymi a cerebrovaskulárnymi chorobami môže squatting line znížiť pravdepodobnosť úrazu.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy